2013. november 17., vasárnap

Az elmúlt időszak történései és új alkotások



Kedves Blog olvasóim!
Több mint egy hónapja készült el, hosszas megelőző munkákat követően a blogom. Mióta nyilvánossá tettem, örömmel láttam, hogy sokan megtekintettétek és véleményt is írtatok, persze ez a blogomon nem látszik, mert vagy csak like-oltátok a facebook-on, vagy e-mailben osztottátok meg velem elismeréseteket és csodálkozásotokat, hogy ilyen irányú művészi hajlamaimat eddig eltitkoltam. A lényeg, hogy teljesen mindegy, hogy hova írtatok, nagyon jól esett az a sok elismerő és biztató szó, amit kaptam.
Visszatérve arra, hogy hosszú idő telt el a blog megjelenése óta.  Külső szemlélő számára úgy tűnik, hogy azóta semmi sem történt, hát ez úton jelentem , hogy én ez alatt az idő alatt azért komolyan dolgoztam. Itt volt a Mindenszentek és hamarosan itt van az Advent. Igaz ugyan hogy az energiám jó részét az elmúlt időszakban a mindenszenteki koszorúk megkötése (11 db, „Koszorúk mindenszentekre” albumban találhatók), valamint az adventi koszorúkhoz szükséges kellékek beszerzése és virágkötő tanfolyamon való elmetágítás emésztette fel (a tanfolyamon készített műveimet a „Legújabb virágkötészeti alkotások” albumban tettem közzé). Így a szívem csücske selyemfestés egy kicsit háttérbe szorult. Azért néhány újabb dolgot ez idő alatt is alkottam pl. kártyatartó dobozt és újabb színvilágú sálakat (ezek a fényképalbumokban találhatók). Ez a „lazsálás” azonban csak  átmeneti  állapot, mert ez rövidesen meg fog változni. Csak lessen mindenki, hogy milyen új selyem szépségekkel fogok előrukkolni. Addig azonban még sok dolgom van, e hét péntekén a Zipernowsky-házban adventi koszorúkötés foglalkozást fogok vezetni. Természetesen az elkészült munkákat meg fogom mutatni.
Ezen kívül egy újabb selyem technikát fogok megtanulni az úgy nevezett „nuno” technikát, magyarul selyembe nemezelés. Nagyon izgalmas dolog, remélem nemcsak nekem, hanem nektek is. Amint elkészült az első művem, ígérem, azonnal közzé teszem. Ugye ti is velem együtt izgultok, hogy mit fogok alkotni? Ha ez így van, kérlek rövidesen újra látogassatok el ide.
Addig is kellemes szemlélődést és gyönyörködést, de ha a karácsonyi ajándék ötletekből  esetleg kifogynátok és az általam készített munkák közül bármi is felkeltette az érdeklődéseteket csak bátran jelezzétek, segítek a probléma megoldásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése